15 juli 2022

Optimaal gebruik van talenten en expertise bij Dunamare

Bij Dunamare streven we ernaar om optimaal gebruik te maken van alle talenten en expertise binnen onze onderwijsgroep. We zijn dan ook heel blij dat we deze filosofie daadwerkelijk in praktijk kunnen brengen en onderstaand nieuws over een drietal scholen kunnen delen:

Nieuw directieteam op praktijkschool De Linie

Op praktijkschool De Linie start in het nieuwe schooljaar een nieuw directieteam. Twee ervaren teamleiders nemen het stokje van Sylvana Halkers over: Eric van de Reep wordt directeur en hij vormt een team met Rob Schoonwater, die adjunct-directeur wordt. “Wij kijken er naar uit om samen met iedereen binnen het team de mooie projecten die er voor de school liggen verder uit te bouwen”, aldus Eric en Rob.

Eén directeur op De Hartenlust

Na een aantal jaren samen met Arjan van Waveren het directieteam gevormd te hebben op De Hartenlust wordt Mardike de Goede nu alleen het boegbeeld van de school. Het is tijd om de Hartenlust een ‘eigen smoel’ te geven, met 1 directeur. Mardike kan hierdoor haar ervaring en haar talenten nog verder benutten doordat ze nu ook zitting zal nemen in het Directieteam van Dunamare en in regionale overleggen. Arjan van Waveren blijft de rector van het Schoter en kan zich nu beter de focussen met 1 school.

Het Ichthus Lyceum gaat op zoek naar een nieuwe rector

We berichtten al eerder dat Alexander Volmer na achttien jaar rector te zijn geweest op het Ichthus Lyceum met ingang van het nieuwe schooljaar de nieuwe rector wordt van het Coornhert Lyceum. We zijn blij dat het ons nog voor de zomervakantie is gelukt om een zeer capabele tijdelijke opvolger voor Alexander te vinden. Met de komst van Sandra van Rijnbach is er voldoende tijd om het proces van het zoeken naar een nieuwe rector zorgvuldig te doorlopen. De werving van de nieuwe rector zal starten in het nieuwe schooljaar.