29 augustus 2022

Dunamare doet meer, óók dit schooljaar

Na een welverdiende zomervakantie openen we vandaag weer de schooldeuren voor al onze leerlingen. We hopen dat iedereen lekker heeft kunnen ontspannen en met hernieuwde energie begint aan schooljaar 2022-2023. Wij hebben er zin in!

Met maar liefst 1.789 gedreven collega’s (waaronder 137 nieuwe, welkom!) gaan we vol enthousiasme aan de slag. Een speciaal welkom aan Saga Driehuis; deze nieuwe Dunamare-school start dit schooljaar aan de Nicolaas Beetslaan in Driehuis.

Nieuw jasje

Er is meer nieuws: we hebben een vernieuwde naam én logo. We heten voortaan Dunamare onderwijs, daarmee onderstrepen we dat onderwijs het kloppend hart is van onze scholen en het Bestuurs- en Servicebureau. Want goed onderwijs, daar gaat het om bij Dunamare.

Betrokkenheid

Wat hetzelfde is gebleven, is onze grote betrokkenheid; als sparringpartner voor al onze scholen om zo tot het beste onderwijs te komen. En als aantrekkelijk en onderscheidend werkgever. Met onder meer een Dunamare Academie die collega's de mogelijkheid biedt om zichzelf te blijven ontwikkelen. Kortom: Dunamare doet meer, óók dit schooljaar.