10 januari 2022

Onze scholen weer open

Voor de ontwikkeling van onze leerlingen is het ontzettend belangrijk dat ze fysiek naar school blijven komen. Voor onze medewerkers wordt het werk ook een stuk plezieriger als iedereen elkaar weer echt kan ontmoeten. We staan dan ook achter het kabinetsbesluit dat de scholen vanaf vandaag weer open mogen.

Tegelijkertijd staan we opnieuw voor de nodige uitdagingen. De pandemie is nog niet voorbij en de ontwikkeling rond Omikron leidt tot onzekerheid. Alle regels om besmettingen te minimaliseren, zijn nog steeds van kracht. Het is belangrijk dat we die regels zo goed mogelijk naleven. Goede ventilatie van de lokalen maakt bijvoorbeeld veel verschil. Bij alles wat we doen, houden we vooral ook oog voor elkaar. Voor hoe het met onze leerlingen gaat. En hoe het met onze medewerkers gaat. Want er wordt veel van ze gevraagd in deze turbulente tijden.

Een compliment is dan ook zeker op zijn plaats voor al onze collega’s. Keer op keer tonen ze veerkracht en creativiteit bij het omgaan met alle veranderingen. Scholen open, scholen dicht, scholen deels open, scholen misschien dicht. En dan toch zó betrokken blijven. Petje af! We gaan bij Dunamare dan ook vol vertrouwen 2022 in, wetend dat we samen weer fijn en passend onderwijs kunnen bieden. Iedereen een goed begin van het nieuwe jaar gewenst, vol groei, plezier en aandacht voor elkaar!