30 augustus 2021

Lancering nieuwe website: Dunamare Academie heeft nu ook een online ontmoetingsplek

Bij Stichting Dunamare Onderwijsgroep vinden we blijven leren en ontwikkelen erg belangrijk. En dat kan bij de Dunamare Academie. Het programma voor het nieuwe schooljaar kun je nu al bekijken via de website, daar vind je alle informatie over trainingen en cursussen.

Naast de fysieke ontmoetingsplek op het Spaarne College, dé ontmoetingsplek voor collega’s, is er nu dus ook een online plek bijgekomen waar medewerkers elkaar kunnen ontmoeten. Op de nieuwe website vind je niet alleen een gevarieerd aanbod, je kunt je er ook direct aanmelden voor trainingen. Op maandag 13 september openen de Dunamare Academie en de Opleidingsschool H2O het opleidings- en academiejaar met een online lezing door Paul Iske over briljante mislukkingen.

Aandacht voor vitaliteit

Er is dit schooljaar veel aandacht voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan yoga, mindfulness, bootcamp, kickboksen of aan hardlooptrainingen, maar er is ook aandacht voor mentale vitaliteit. Daarnaast zijn er ook trajecten voor ambitieuze docenten om zich te oriënteren op leiderschap, er zijn trainingen gericht op didactiek en inhoud, feedback geven aan leerlingen en online lesgeven. Kortom: het aanbod is divers.

Bijzonder is dat er dit jaar niet alleen fysieke en online (groeps-)trainingen worden gegeven, maar dat het ook mogelijk is om individuele online trainingen te volgen. Wil je bijvoorbeeld je talenten ontwikkelen, beter leren brainstormen, doelgerichter leren werken of simpelweg doen waar je blij van wordt? Dat kan, via een online training van de Dunamare Academie kun je in je eigen tempo vanachter je computer een training van jouw keuze volgen.

Elkaar ontmoeten in het nieuwe schooljaar

De nieuwe website biedt extra mogelijkheden om online ook trainingen te volgen, maar Anouk Ruis geeft aan dat de fysieke ontmoeting toch echt het belangrijkste blijft voor de Dunamare Academie. Anouk: “Vooral omdat wij de meerwaarde zien van leren van en met elkaar. We hebben er echt zin in om elkaar dit nieuwe schooljaar weer ‘live’ te kunnen ontmoeten. Onze trainingslocatie op het Spaarne College is zo’n mooie plek!”

Benieuwd naar het nieuwe programma? Neem dan een kijkje op www.dunamare-academie.nl.