17 oktober 2021

Gratis ARTIS-kaartjes: “Een mooie waardering na een uitdagende tijd”

Na inspanning hoort ontspanning. Daarom verraste Dunamare Onderwijsgroep haar medewerkers met kaartjes voor dierentuin ARTIS. Met veel enthousiasme brachten verschillende collega's een bezoek.

Paul Bekker, docent aardrijkskunde op het Coornhert Lyceum in Haarlem:

“Wat was het een feest om weer eens naar ARTIS te gaan. We wonen om de hoek, maar waren lang niet in het dierenpark geweest door de coronacrisis. We hebben genoten van alle bijzondere dieren, zoals een kleine woestijnvos, diverse insecten en zwemmende zeeleeuwen. Bovendien was het midden in onze wittebroodsweken: mijn vrouw en ik zijn een paar dagen daarvoor getrouwd waardoor het extra bijzonder voelde om met ons gezin weg te zijn.”

Sanne Reuvers, beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit bij het Bestuurs- en Servicebureau:

“De kaartjes voor ARTIS vind ik een mooi signaal vanuit het bestuur: een bedankje voor alle medewerkers omdat iedereen zo hard heeft gewerkt. Zelf ben ik niet heel erg van de dierentuinen, maar ARTIS heeft me verrast. Het is een heel mooi, groen park en de verblijven zijn ruim opgezet. De kinderen hebben hun ogen uitgekeken. Ons favoriete dier was de fennek: een klein vosje met grote oren. Die kenden we nog niet!”

Moniek van Iersel, docent techniek op het Tender College in IJmuiden:

“Het is een uitdagende tijd geweest waarin we allemaal extra flexibel moesten zijn in ons werk. Dat het College van Bestuur op deze manier onze inzet waardeert, is mooi. Ik heb samen met mijn vriend en de kinderen van het bezoek genoten. Een dag met het hele gezin op stap vind ik sowieso heel waardevol. Iedereen heeft een druk leven en dan is het fijn om even bewust aandacht voor elkaar te hebben.”