25 maart 2024

Anita Schoon nieuw hoofd HR Dunamare onderwijs

We zijn verheugd te kunnen melden dat de werving van een nieuw hoofd HR voor Dunamare onderwijs zeer voorspoedig is verlopen. We hebben een uitstekende opvolger voor Guus Haelermans gevonden. Anita Schoon start per 1 mei a.s. als hoofd HR op het Bestuurs- en Servicebureau.

“We zochten iemand met ruime ervaring in verschillende rollen die op een mensgerichte manier, samen met het team, haar doelen weet te bereiken”, aldus April van Loenen. “Zo iemand hebben we gevonden in Anita. Ook haar uitgangspunt dat ze continu wil verbeteren en ontwikkelen past helemaal bij de filosofie van Dunamare.”

Anita Schoon is buitengewoon enthousiast over haar aanstelling bij Dunamare. Anita vertelt: “Na jaren als zelfstandig adviseur en interim manager in diverse rollen en organisaties gewerkt te hebben, ben ik toe aan een functie waarin ik mij langer kan committeren. Daarnaast had ik lange tijd een wens om te werken in de onderwijssector. Deze rol geeft mij de kans om met de Dunamare-collega’s mijn uitgebreide ervaring op een brede manier in te zetten. En om samen met de collega’s van de afdeling HR verder vorm te geven aan de HR-visie, plannen en beleid, die bijdragen aan goed kwalitatief onderwijs voor iedereen.

De komst van Anita sluit goed aan bij het vertrek op 1 april van Guus Haelermans. Per 1 mei start ze voor 3 à 4 dagen per week, zodat ze de gelegenheid heeft een aantal opdrachten en projecten vanuit haar huidige rol af te ronden. Per 1 juni zal Anita fulltime in dienst treden van Dunamare onderwijs.

We wensen Anita veel succes en plezier toe bij Dunamare en danken Guus voor de uitstekende manier waarop hij als ad interim hoofd HR sturing heeft gegeven aan de ontwikkeling van het beleid en het team.

Henk Post en April van Loenen, College van Bestuur Dunamare onderwijs