26 mei 2023

Al plannen voor het Pinksterweekend? Ga erop uit met ‘CultuurWerkt!’

Er staat een lang weekend voor de deur. Een ideale gelegenheid om er lekker op uit te gaan met je partner, gezin of vrienden. Wist je dat je als Dunamare-medewerker korting krijgt op een groot aantal culturele activiteiten via ‘CultuurWerkt!’? Sylvia Bruins, proces- en projectmedewerker communicatie bij Dunamare onderwijs, deelt haar ervaring.

Sylvia: “Regelmatig ga ik naar de site van 'CultuurWerkt!’ om de agenda te bekijken. Er is een heel breed aanbod: van musea en toneel tot muziek en dans. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat je aanspreekt. Omdat je een flinke korting krijgt, is het ook de ideale manier om een keer een culturele activiteit te proberen die je normaal niet zo snel zou doen. Vrienden en familie die meegaan krijgen ook nog eens dezelfde korting. Ik vind het heel mooi dat Dunamare dit aanbiedt. Het motiveert mij om nog vaker een uitje te plannen!”

Kunst tot leven

“In de meivakantie ben ik met mijn partner en zoon naar de tentoonstelling van Gaudí en Dalí geweest in ‘Fabrique des Lumières’. Een bijzondere belevenis! Door middel van de nieuwste technologieën, muziek en beweging komt het werk van deze artiesten tot leven. Er gebeurt zoveel om je heen, waardoor je er écht in zit. Niet te vergelijken met een ‘gewoon’ museum. Ik vind het een absolute aanrader!”

Wil je ook gebruikmaken van ‘CultuurWerkt!’ en toegang krijgen tot aanbiedingen op het gebied van kunst, cultuur en entertainment? Als Dunamare-medewerker kun je een gratis account aanmaken op Cultuurwerkt.nl.