1 juli 2022

Opleidingsschool H2O breidt uit!

Dunamare Onderwijsgroep werkt binnen opleidingsschool H2O al vele jaren samen met de faculteit Onderwijs & Opvoeding van de Hogeschool van Amsterdam en de Interfacultaire Lerarenopleiding van de UvA. Het partnerschap van opleidingsschool H2O wordt nu uitgebreid met twee nieuwe partners.

Met ingang van 1 juli treden de Academie voor Lichamelijk Opvoeding (ALO) en de Universitaire Lerarenopleiding van de Vrije Universiteit (VU) toe tot opleidingsschool H2O.

Sandra van Dalen, programmamanager van Opleidingsschool H2O reageert verheugd: “Na de accreditatie en de uitbreiding met Dunamare-opleidingslocaties is opleidingsschool H2O toe aan deze volgende stap: verbreding van ons partnerschap. We kijken enorm uit naar de samenwerking met deze nieuwe partners. Het belang van het samen goed opleiden en begeleiden van docenten in opleiding, is groter dan ooit: het samen vormgeven én het samen uitvoeren van het opleidings- en begeleidingsprogramma van aankomende docenten verhoogt de kwaliteit van dat programma. We kijken uit naar deze nieuwe fase voor opleidingsschool H2O; een fase waarin Dunamare Onderwijsgroep met de HvA, de UvA, de ALO én de VU, werk maakt van het opleiden van nieuwe collega’s. Samen meer!”