16 maart 2021

Online cursussen bij Dunamare Academie een succes!

De Dunamare Academie is dé plek waar collega’s van de scholen van Dunamare Onderwijsgroep tal van cursussen en workshops volgen en elkaar ontmoeten. Dat gaat nu niet, maar de ontmoeting blijft. Ook online. De ervaringen zijn positief, zo hoorden we van enkele collega's:

“We zijn fan van de academie, we vinden de combinatie fysiek en online een meerwaarde hebben. Online mag een blijvend onderdeel zijn”, vertellen Anna Dantuma en Cindy Postma van de Maritieme Academie Harlingen enthousiast. Cindy: “Het is een leuke afwisseling om cursussen fysiek, online en incompany te organiseren. Zo ontstaat er een kruisbestuiving omdat je in contact komt met andere mensen.” 

Ook Dick Visser van het Coornhert Lyceum is enthousiast: “Het is prettig als je een cursus vanuit huis kunt volgen. Dat scheelt tijd en als je je laptop dichtklapt is het klaar. Maar het is ook waardevol om het directe contact met collega’s te hebben.” 

Melissa Swinkels van het Haarlem College volgde online de cursus Mindfulness en dat is goed bevallen. Melissa: “Het lukte me beter om me af te sluiten, want ik zat in mijn kamer waar ik de oefeningen deed. Ik was in mijn eigen bubbeltje.” Saskia Expósito van De Hartenlust is erg tevreden over de Digi Escape Room. “Er was veel afwisseling tussen de presentator en de deelnemers. We kregen veel ruimte om dingen uit te proberen”, aldus Saskia.