23 april 2024

Nienke Spanjerberg nieuwe directeur Hoofdvaart College en ISK Haarlemmermeer (toekomstig Avantis College) in Hoofddorp

Met ingang van 1 augustus 2024 komt Nienke Spanjerberg het MT op het Hoofdvaart College versterken. Nienke is nu directeur van scholengemeenschap W.J. Bladergroen in Purmerend, een school voor praktijkonderwijs, VMBO-LWOO met extra ondersteuningsbehoefte en Internationale Schakelklas. Voor Dunamare is Nienke geen onbekende; zo werkte ze een aantal jaren als afdelingsleider op het Sterren College (nu Spaarne College). Haar uitgebreide ervaring en expertise passen uitstekend bij de fase waar het Hoofdvaart College nu in zit, vindt ook de MR die unaniem achter haar aanstelling staat.

Henk Post en April van Loenen, College van Bestuur, zijn verheugd over de benoeming van Nienke. “Nienke is een ondernemende en innovatieve schoolleider. Dit is precies wat het Hoofdvaart College nodig heeft gezien de verhuizing naar het nieuwe schoolgebouw en de samenwerking als Avantis College met het Rietland College”, aldus April.

Op het Hoofdvaart College gaat Nienke samen met het team aan de slag om de weg die nu ingeslagen is, verder te ontwikkelen. Nienke: “Ik geloof erin dat iedereen in het team een essentiële bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de school. Daarnaast voel ik een verantwoordelijkheid om me in te zetten voor leerlingen, vooral degenen die extra ondersteuning nodig hebben. Ik verheug me erop te starten na de zomervakantie.”

We wensen Nienke alvast veel succes en plezier toe op het Hoofdvaart College.