23 december 2021

Dunamare verwelkomt Jeroen van Schagen als nieuw hoofd Financiën

Vanaf 1 maart ’22 wordt Jeroen van Schagen het nieuwe hoofd Financiën van Dunamare Onderwijsgroep. Hij volgt daarmee Annemarie Reynolds op die einde kalenderjaar Dunamare verlaat.

Jeroen van Schagen is 44 jaar, woont in Driehuis samen met zijn vrouw en 4 kinderen. Jeroen is een zeer ervaren financieel expert en startte in 2003 het financieel adviesbureau Viafinance. De eerste jaren focuste Jeroen zich daarbij vooral op het bedrijfsleven; de afgelopen 10 jaar richtte hij zich met veel bezieling op de bedrijfsvoering binnen onderwijsinstellingen.

“Een mooier (bedrijfs)resultaat dan het bieden van beter onderwijs bestaat er voor mij niet. Deze tien jaar ervaring heeft mij een flinke ‘schooltas’ met praktische en creatieve oplossingen opgeleverd, waarmee ik graag help de gang van zaken– en daarmee de kwaliteit van het onderwijs – binnen Dunamare Onderwijsgroep verder te optimaliseren,” aldus Jeroen.

Jeroen verheugt zich om in dienst te gaan bij Dunamare, om zowel de onderwijsgroep, de afdeling Financiën en zichzelf verder te ontwikkelen. We heten Jeroen van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes als hoofd Financiën van onze onderwijsgroep.

Henk Post, April van Loenen,

College van Bestuur.