5 oktober 2020

5 oktober - Dag van de Medewerker

Vandaag, 5 oktober 2020, is het de Dag van de Leraar. Bij Dunamare Onderwijsgroep noemen we dit de Dag van de Medewerker, want onze scholen bestaan natuurlijk niet alleen uit docenten. Ook buiten de klas wordt belangrijk werk gedaan door een groot aantal onderwijsondersteuners.

Voor de klas of achter de schermen, de bijdrage van onze collega’s aan de talentontwikkeling van leerlingen is -zeker in de huidige, turbulente omstandigheden- onmisbaar en dat waarderen we enorm. Natuurlijk trakteren we weer op iets lekkers, maar ook op spiksplinternieuwe programmaboekjes van onze eigen Dunamare Academie. Deze staan weer boordevol nuttige, interessante en inspirerende trainingen en cursussen, zowel digitaal als klassikaal, natuurlijk volgens de dan geldende RIVM-richtlijnen.

Brede talentontwikkeling van zowel leerlingen als medewerkers staat bij Dunamare Onderwijsgroep centraal. En daar staan we ook vandaag weer extra bij stil. Benieuwd naar het programmaboekje van onze Dunamare Academie? Neem contact op met Anouk Ruis, coördinator van de Academie via academie@dunamare.nl.