Wij bieden:

Goed werkgeverschap is het terrein waar de brede talentontwikkeling van elke medewerker centraal staat. Dit vanuit de overtuiging dat brede talentontwikkeling van leerlingen hand in hand gaan met de brede talentontwikkeling van alle medewerkers, die in- en ter ondersteuning van de scholen werken. Dunamare Onderwijsgroep wil zich profileren als onderscheidende onderwijswerkgever.

Lees meer

Vacatures

Bekijk hier het actuele vacatureaanbod van Dunamare Onderwijsgroep.

Open sollicitaties

Wilt u werken bij Dunamare Onderwijsgroep, maar ziet u op dit moment geen geschikte vacature? We nodigen docenten van harte uit om een open sollicitatie te sturen aan onze HR-afdeling. Vertel ons daarin waarom u graag bij ons wilt werken en naar welke functie u op zoek bent.

Dunamare Onderwijsgroep
Afdeling HR
Postbus 4470
2003 EL Haarlem
hr-advies@dunamare.nl

Stage lopen

Ben je op zoek naar een goede stageplek in het onderwijs? Bij Dunamare onderwijsgroep heb je keuze uit 22 VO-scholen. Negen daarvan zijn compleet toegerust als opleidingsschool. Daar gaat onze begeleiding dus nog een stap verder. Bijvoorbeeld met een schoolopleider, die binnen de school je stage begeleidt. En met schoolgroepbijeenkomsten, om je te helpen bij het maken van opdrachten. De negen opleidingsscholen vormen de toegangspoort naar de hele Dunamare Onderwijsgroep.

Lees meer