Werken bij

Dunamare Onderwijsgroep bestaat uit 22 middelbare scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn. Ieder met een eigen identiteit en een grote mate van zelfstandigheid. Ons onderwijsaanbod is rijk geschakeerd, van praktijkschool tot gymnasium. Er is dus altijd wel een plek die bij jou past!

Interesse om bij ons te komen werken?

Hoe werken wij?

Werken bij Dunamare Onderwijsgroep betekent werken vanuit jouw eigen kracht. We vinden het belangrijk dat je ook binnen je eigen vakgebied in ontwikkeling blijft. Bij ons gaat brede talentontwikkeling van leerlingen hand in hand met een brede talentontwikkeling van al onze medewerkers.

Wat collega’s vertellen

“Het vele contact heeft echt resultaat.”

Tender College

Inge Steensma - Mentor
Inge Steensma - Mentor
“Het mes snijdt aan twee kanten: de school biedt een ontwikkelplaats voor jong talent richting startbekwaam docent én de huidige docenten leren van de docenten van de toekomst”

H20

Sandra van Dalen - Programmamanager H20
Sandra van Dalen - Programmamanager H20
“Onze onderwijsgroep heeft een stevig team met mensen die weten hoe je het onderwijs kunt verbeteren”

College van Bestuur

Henk Post - Voorzitter
Henk Post - Voorzitter
“Het is mooi om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van jonge mensen.”

Montessori College Aerdenhout

Esther Bakker - Docent Nederlands
Esther Bakker - Docent Nederlands

Leren en ontwikkelen bij de Dunamare Academie

Bij Dunamare Onderwijsgroep zijn we ervan overtuigd dat elke medewerker moet blijven leren en aan zijn persoonlijke (talent-)ontwikkeling moet blijven werken om onze leerlingen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Onze Dunamare Academie is dé ontmoetingsplek waar we onze eigen kennis en ervaringen met elkaar delen, van en met elkaar leren en waar je wordt geïnspireerd met nieuwe kennis en vaardigheden. Of je nou voor de klas staat, onderwijsondersteuner of leidinggevende bent, elk jaar biedt de Dunamare Academie een klassikaal en online programma aan boordevol boeiende, prikkelende en inspirerende trainingen en workshops. Gegeven door kundige trainers van onze eigen scholen en daarbuiten.

twee lachende vrouwen

Onze docenten aan het woord