Werkplekleren (stage lopen)

Kom je stage lopen op een van de H2O-opleidingslocaties, dan volg je het aanbod werkplekleren dat vormgegeven wordt door een VELON-geregistreerd lerarenopleider (schoolopleider van Dunamare Onderwijsgroep) en een instituutsopleider van onze partners de HvA of UvA. Je voert beroepsgerichte opdrachten uit en hebt schoolgroep-bijeenkomsten waarin theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Ook is er veel ruimte voor peer- en zelfreflectie. Daarnaast word je gekoppeld aan een getrainde werkplekbegeleider die jou gericht op je persoonlijke leerdoelen coacht tijdens je praktijkwerkzaamheden voor de klas. Zo geven we je de ruimte om zelf leiding te nemen in het vormgeven van je persoonlijk ontwikkeltraject en ontdek en ontwikkel je je persoonlijke talenten.

Aanmelden

Wil je graag stagelopen op een van onze locaties? Kijk op de website van onze opleidingsschool H2O en vind de openstaande vacatures en alle contactpersonen. 

Opleidingsschool H2O

Logo H20De opleidingsschoolH2O is een samenwerkings-verband van Dunamare Onderwijsgroep met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA). De negen opleidingslocaties, binnen Dunamare Onderwijsgroep, zijn: het Haarlem College, Het Schoter, het Technisch en Maritiem College Velsen, het Haarlemmermeer Lyceum (twee locaties), het Coornhert Lyceum en het Hoofdvaart College, en het Sterren College.