Stage lopen

Ben je op zoek naar een goede stageplek in het onderwijs? Bij Dunamare onderwijsgroep heb je keuze uit 22 VO-scholen, 10 daarvan zijn compleet toegerust als opleidingsschool. Daar gaat onze begeleiding dus nog een stap verder. Bijvoorbeeld met een schoolopleider die binnen de school je stage begeleidt. En met schoolgroep-bijeenkomsten om je te helpen bij het maken van opdrachten.

Opleidingsschool H2O

De opleidingsschool H2O is een samenwerkingsverband van Dunamare Onderwijsgroep met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA). Kom je stage lopen op een van de H2O-opleidingslocaties, dan volg je het aanbod werkplekleren dat vormgegeven wordt door een VELON-geregistreerd lerarenopleider (schoolopleider van Dunamare Onderwijsgroep) en een instituutsopleider van onze partners de HvA of UvA.

Persoon

Werkplekleren

Wat ga je doen? Je voert beroepsgerichte opdrachten uit en hebt schoolgroep-bijeenkomsten waarin theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Ook is er veel ruimte voor peer- en zelfreflectie. Daarnaast word je gekoppeld aan een getrainde werkplekbegeleider die jou gericht op je persoonlijke leerdoelen coacht tijdens je praktijkwerkzaamheden voor de klas. Zo geven we je de ruimte om zelf leiding te nemen in het vormgeven van je persoonlijk ontwikkeltraject en ontwikkel je je persoonlijke talenten.

Stage lopen op onze opleidingsschool H2O?

Wil je stage lopen op een van onze H2O opleidingsscholen? Kijk op de website van onze opleidingsschool H2O. Daar vind je de openstaande vacatures en alle contactpersonen.

Lachende jongen

Stage lopen op een van onze scholen?

Wil je graag stage lopen op een van de 22 VO-scholen van Dunamare Onderwijsgroep? Dat juichen we alleen maar toe. Je kunt contact opnemen met de school die het beste bij jou past. Hier vind je een overzicht van alle scholen: