Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?

Leuk dat je interesse hebt in de Dunamare Onderwijsgroep. De sollicitatieprocedure verloopt in 4 overzichtelijke stappen.

Interesse om bij ons te komen werken?

Stap 1 - Je solliciteert

Als je bij ons solliciteert dan gaat dit meestal via www.meesterbaan.nl. Op deze site staan al onze vacatures, je kunt direct solliciteren door te klikken op de button ‘solliciteren’. Je maakt eenmalig een account aan en je voegt je gegevens (inclusief cv) toe. Heb je gesolliciteerd? Dan doen we ons best om je binnen twee weken een reactie te sturen.

groep leerlingen lerares kopie

Stap 2 - Eerste gesprek

Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van het soort functie (OP, OOP, leidinggevende) vindt dit gesprek plaats met de direct leidinggevende en de sectieleider.

man denken blauw

Stap 3 - Tweede gesprek

Als we allebei enthousiast zijn en verder willen praten, dan plannen we een vervolggesprek in.

twee lachende vrouwen

Stap 4 - Match

Als we na het tweede gesprek nog steeds allebei enthousiast zijn, dan doen wij je een aanbod om bij ons te komen werken.

meisje lachend roze

Screening

Dunamare Onderwijsgroep hecht grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs. Dit wordt mede bepaald door onze medewerkers en de manier waarop zij invulling geven aan hun werk. Integriteit speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens het indiensttredingsproces nemen we daarom de volgende stappen:

  • We vragen een kleuren kopie van je paspoort of ID-kaart en bewaren dit in je personeelsdossier.

  • Het kan zijn dat we een referentiecheck uitvoeren bij je vorige werkgever(s).

  • We vragen om een kopie van je diploma’s.

  • We vragen je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)* aan te vragen. Hiervoor ontvang je een link van onze personeelsadministratie. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor een bepaalde functie. Je krijg een VOG als uit onderzoek blijkt dat je geen strafbare feiten op jouw naam hebt staan. Wanneer je geen VOG kunt overhandigen, kun je niet bij Dunamare Onderwijsgroep werken.

vrouw lacht