Het verheugt ons te kunnen melden dat het Hoofdvaart College komend schooljaar weer een vaste directeur heeft. En het fijne is: u kent hem al. Ronald Smink trad dit schooljaar aan als waarnemend directeur en heeft laten zien dat hij de school met zijn kennis en daadkracht veel goeds kan brengen. Wij zijn dan ook blij dat hij ja heeft gezegd op onze vraag of hij aan zou willen blijven als directeur van het Hoofdvaart College.

Per 1 augustus is Ronald Smink officieel in functie als directeur. “Ik ben trots dat ik hier nu niet als waarnemer maar als vaste directeur verder kan gaan. De sfeer op het Hoofdvaart College is fantastisch, zowel binnen het schoolteam als onder de leerlingen. Dat maakt dat je samen ver kunt komen.”
Ronald Smink volgt daarmee Guy van der Meulen op die het afgelopen jaar een sabbatical hield en zich daarvoor de laatste 15 jaar met grote betrokkenheid heeft ingezet voor het Hoofdvaart College. Van der Meulen wil komend schooljaar minder gaan werken en is graag bereid om een andere opdracht te gaan doen binnen Dunamare Onderwijsgroep.

Win-winsituatie
Het College van Bestuur ziet uit naar een hernieuwde samenwerking waarin de talenten van Guy van der Meulen optimaal benut kunnen worden. We hebben er bovendien alle vertrouwen in dat Ronald Smink zijn werk op het Hoofdvaart College met heel veel succes en plezier zal voortzetten.