Zoals eerder bekend gemaakt zal na dit schooljaar 18/19 de huidige directeur van het Montessori College Aerdenhout, Daan Nieuwenhuizen, met pensioen gaan. Inmiddels is de wervings-en selectieprocedure afgerond en er is een talentvolle opvolger gevonden die met plezier het roer zal overnemen. De nieuwe directeur van het Montessori College Aerdenhout is Bas Boensma, een jonge, energieke directeur die al veel waardevolle ervaring heeft opgebouwd als schoolleider.

Bas Boensma spreekt met veel kennis en bevlogenheid over het voortgezet onderwijs. Hij is altijd op zoek naar de talentontwikkeling en ontwikkelkansen van zowel leerlingen als medewerkers. In zijn huidige functie als waarnemend directeur van het Pontem College in Nijmegen heeft hij laten zien ook goed over de muren van de school heen te kunnen kijken. Om zijn leerlingen zoveel mogelijk kansen te kunnen bieden, is hij verschillende samenwerkingen aangegaan met onder andere mbo’s en vwo/havo-opleidingen.

We verwelkomen Bas Boensma met veel genoegen als nieuwe directeur. We zijn onder de indruk van het enthousiasme en de betrokkenheid die hij uitstraalt en zijn ervan overtuigd dat met zijn komst de leiding van het Montessori College Aerdenhout samen met de huidige teamleiders ook vanaf het nieuwe schooljaar in goede handen is.