Deze week trakteert de Dunamare Academie, ons interne opleidingsinstituut voor alle medewerkers, op een kleine traktatie voor alle collega’s. Daarmee wil de academie alle collega’s bedanken voor hun betrokkenheid bij de Dunamare Academie. Er kwamen de afgelopen maanden weer veel oude bekenden naar de academieavonden op maandag en/of donderdag, en ook verwelkomde de academie een groot aantal nieuwe collega’s.

Het waren bruisende avonden waar nieuwe inzichten en ideeën werden opgedaan, netwerken werden opgezet en mooie onderwijsgesprekken werden gevoerd. De medewerkers van de academie ontvingen veel enthousiaste reacties van collega’s over de trainingen, die werden gevolgd. Daar is de academie uiteraard blij mee want het laat zien dat het een inspirerende plek is collega’s van verschillende scholen elkaar ontmoeten, waar kennis wordt uitgewisseld en waar collega’s kunnen leren van en met elkaar.

Tot eind april biedt de Dunamare Academie nog een vol programma aan, daarna wordt een nieuw opmaat programma samengesteld voor het aankomend schooljaar.

Of je dus voor de klas staat, onderwijsondersteuner of leidinggevende bent, de academie ontwikkelt voor iedereen een programma boordevol boeiende, prikkelende en inspirerende trainingen en workshops. Gegeven door collega’s van onze eigen scholen maar ook van daarbuiten zijn er altijd weer bijzondere mensen, die hun kennis en ervaring willen delen.