Omhoog
Aanmelden
 
Skip Navigation LinksHome
 
 
  
Op een prachtige plek aan de Zandvoortse duinen, weg van de drukte van alledag, ligt het Wim Gertenbach College. Hier ontvangen we onze leerlingen met open armen. En we lopen met ze mee, totdat ze hun diploma op zak hebben.
 
MAVO en onderbouw HAVO
Op het Wim Gertenbach College kun je terecht voor MAVO, leerwegondersteunend onderwijs (LWOO) en onderbouw HAVO.

De kracht van kleinschaligheid.
Doordat we altijd proberen om kleine klassen te maken, krijgen leerlingen meer individuele aandacht. Dit is een school waar iedereen elkaars naam kent. Er zijn duidelijke regels, heldere leerdoelen en een stevige structuur. En tegelijkertijd is er veel ruimte voor respect, warmte, interesse, uitdaging, moderne leermiddelen en gezellige activiteiten.
 
Solide basis
Wij zien en kennen iedere leerling. Wie goed presteert, moedigen we aan. Wie wat extra steun kan gebruiken, krijgt begeleiding op maat. Zo geven we onze leerlingen een schat aan kennis en vaardigheden mee. Zodat ze als krachtige mensen de wereld in kunnen.
 
Succesvol dyslexiebeleid
Ongeveer een kwart van onze leerlingen heeft dyslexie. Op het Wim Gertenbach College komen ze volledig tot hun recht, net als alle andere leerlingen. Onze aanpak is vernieuwend en bijzonder succesvol.
 

 Binnenkort

 
Klik hier voor de volledige agenda